• Facebook

Atelier/opslag

Ruimte | Kantoren | Vergaderruimte

Container 20ft

We beseffen dat ook wie kantoorruimte wil, vaak behoefte heeft aan een ruimte waar hij zijn materiaal kwijt kan. Een bureau waar je je administratie kwijt kan, is handig, maar je voorraad of werkmateriaal stapel je bij voorkeur niet op de grond naast je kantoor. Daarom beschikken we over opslagruimte op onze parking in afsluitbare, water- en winddichte containers.

125 €/maand excl. btw

Atelier of opslagruimte

De Wolkammerij beschikt over verschillende afgesloten hallen die variëren in oppervlakte van 25m² tot 500 m². 

De ruimtes zijn voorzien van een eigen toegangspoort, basisverlichting, electriciteitskast, water- en gastoevoer. Krachtstroom is mogelijk.

Vraag hier een offerte aan!

 

 hal 1    hal 2 breed 

 Container breed    Klaas laadkade

Luc Van Riel: De Wolkammerij is heel flexibel, ideaal voor een startend bedrijf!

Atelier 1307 is gespecialiseerd in meubelontwerp en -vervaarding: een eigen collectie, ontwerp tot in elk detail, design op maat.  

Luc is terecht gekomen bij De Wolkammerij omdat er een gebrek is aan kleine en betaalbare atelierruimte en omwille van de logistieke steun. Hij werkte vroeger vanuit een garagebox in een woongebied waardoor er toch heel wat beperkingen waren.

De voordelen inzake werken vanuit een bedrijvencentrum zijn talrijk, aldus Luc. Het feit dat je als ondernemer kan gebruik maken van gedeelde infrastructuur, zoals een vergaderzaal, keuken, en parking is een enorme meerwaarde, want het oogt professioneel naar de klanten toe. De specifieke industriële infrastructuur van de Wolkammerij maakt daarnaast dat je er gemakkelijk kan laden en lossen en geen rekening hoeft te houden met geluidsgevoelige buren.