• Facebook

Voor wie?

Alle bedrijven die ook maar enigzins kunnen gerelateerd worden aan de bouwsector, behoren tot onze doelgroep. Beschouw je jezelf niet meteen als bouwbedrijf, maar kan je je activiteiten wel op een werf plaatsen, in een woning of er rond, dan pas je wellicht bij ons.

Enkele voorbeelden : architecten, aannemers, bezetters, binnenhuisarchitecten, brandveiligheidspecialisten, dakwerkers, electriciens, EPB-specialisten, isolatiespecialisten, klusjesmannen (en -vrouwen), landmeters, landschapsarchitecten, projectcoƶrdinatoren, restaurateurs, schilders, smeden, stukadoors, veiligheidscoƶrdinatoren, werfleiders,...

Echter, we verwelkomen ook graag andere activiteiten omdat we hebben ervaren dat hier ook veel meerwaarde in schuilt. Samenwerkingen en kruisbestuivingen liggen soms in een onverwachte hoek!

Twijfel je nog? Neem dan contact met ons op, we bekijken het graag met jou. 

 

 Beng  Klaas laadkade  atelier 1307   

Ondernemers helpen ondernemers

Een van de grote voordelen van een bedrijvencentrum is dat je werkt temidden van collega-ondernemers. Dit geldt ook voor de Wolkammerij. Niet alleen kan je bij je buurman terecht voor advies, ook gebeurt het geregeld dat ondernemers elkaars expertise inroepen of elkaar promoten bij klanten.

De Wolkammerij beschikt over een eigen intranet waarop grote opdrachten of klussen kunnen worden bekend gemaakt voor ondernemer.