• Facebook

Ruimte

 

Elke ondernemer heeft behoefte aan ruimte. Een leuke plek van waaruit je aan de slag gaat, waarin je al je materiaal kwijt kan en die perfect beantwoordt aan jouw noden en budget.

Bij de Wolkammerij hebben we dat helemaal begrepen.

  • Bij ons kan je dan ook terecht voor kantoorruimte, gedeeld of op je eentje. Wie wil kan er ook een opslagmodule bijnemen, zodat je rommel in je kantoor kan vermijden en klanten steeds piekfijn kan ontvangen.
  • Maar in De Wolkammerij vind je net zo goed ateliers van verschillende afmetingen. Die beschikken allen over basisfaciliteiten. De ateliers kan je zelf naar eigen smaak en wens aankleden.
  • Wie voorlopig thuis werkt, kan ook op ons beroep doen voor vergaderruimten. Kwestie van te vermijden dat je klanten je deur platlopen.
  • Verschillende organisaties maken gebruik van onze infrastructuur voor seminaries of opleidingen. Met ons opleidingslokaal spelen we ook in op die behoefte.  

Kortom, voor ieders noden werken we mee aan een oplossing op maat.

Ruimte van waaruit je kan ondernemen is één zaak; ruimte hebben om voldoende tijd in je bedrijf te steken, is een andere. Ook daar reikt De Wolkammerij een helpende hand.  

gang 1  kantoor 2

Keuken 3 Hal 2

 

 

 


Getuigenis Michaël De Clercq - VDC Aannemingen

VDC Aannemingen is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in onderhoud van openbare infrastructuur: aanleg en onderhoud van groene zones, wegenonderhoud, waterbouwkundige werken, ...

'Wij beschikten eerst over een kantoorruimte en een materiaalcontainer.  Na een tijd kregen we behoefte aan meer ruimte en sinds mei 2013 beschikken we over een ruim atelier. De Wolkammerij is heel flexibel. Dat is ideaal als startend bedrijf. Bovendien moeten we in onze sector veel op voorhand financieren. Daarom proberen we onze algemene kosten zo laag mogelijk  te houden. Ook dat is hier perfect mogelijk!'

'De Wolkammerij is ook ideaal gelegen. Je zit snel richting Brussel. En als je de Kennedy-tunnel doorrijdt, ben je onmiddellijk in Oost-Vlaanderen.'

 

Michaël