• Facebook

Kantoren

Ruimte | Atelier/Opslag | Vergaderruimte

kantoor1Co-working

Geen zin meer in thuiswerk? Nood aan een professionele werkplek, maar voorlopig geen budget voor een eigen kantoor? Dan is onze Co-working iets voor jou.  

Samen met 5 andere ondernemers deel je een kantoor, waarin je beschikt over een eigen werkplek met bureau, ladeblok, stoel en kast. Gezellig en goedkoop!

220 €/maand excl. btw

kantoor 3


Mini-formule

Zelfde principe als de Co-working, maar kleinschaliger. In plaats van 5 ondernemers vind je slechts 1 andere collega-ondernemer in je kantoor.

320€/maand excl. btw


Kantoorruimte

kantoor 2

Beschik je over iets meer budget en zit je liever in je eigen kantoor, dan kunnen we ook daarvoor zorgen. De Wolkammerij beschikt over individuele kantoorruimten van ongeveer 15, 20 of 30 m². Ook hier beschik je over een eigen bureau, stoel, ladeblok en kast.  

Vanaf 400€/maand excl. btw

Vraag hier een offerte aan!

                                    

 

Co-working

Flex : Wat je gebruikt is wat je betaalt!

De Wolkammerij participeert in FLEX, een initiatief van de Bedrijvencentra provincie Antwerpen dat zich richt op startende ondernemers die hoofdzakelijk van thuis uit werken of erg vaak op de baan zijn.

Wat is het?

Binnen de FLEX kan je tijdens de kantooruren kantoorruimte betrekken aan een vast uurtarief. Ook kan je gebruik maken van de vergaderzalen en kan je beroep doen op alle faciliteiten van het bedrijvencentrum, met name internet, een kopieermachine, scanner, beamer en fax. Thuisblijven voor koerriers hoeft ook niet langer, want het bedrijvencentrum wordt je drop-off point.

Wat zakelijke dienstverlening betreft kan je gebruik maken van het secretariaat voor mailings, is er onthaal voor eventuele klanten die je wil ontvangen, kan je beroep doen op de expertise van de manager en houden we je op de hoogte houden van infosessies, workshops en netwerkevenementen.

Meer info op www.ruimtevoorondernemen.be.